Седи си дома: Топ 5 филмови со најголем рејтинг на IMDb

Дали ги имате изгледано сите овие филмови?

Сега е совршено време да ги изгледаш сите филмови и серии за кои претходно немаше време. На IMDb има неколку филмови кои по својот рејтинг се на самиот врв. Иако ниту еден од нив ја нема највисоката оценка, нивниот рејтинг е навистина за пофалба.

Во продолжение погледните кои 5 филмови се најдоа на врвот на оваа листа:

The Shawshank Redemption - рејтинг 9.2

The Godfather - рејтинг 9.1

The Godfather: Part II - рејтинг 9.0

The Dark Knight - рејтинг 9.0

12 Angry Men - рејтинг 8.9

Седи дома: 7 филмови од Нетфликс со неверојатен рејтинг од 100% позитивни оценки