Стил на денот: Актерката Драгана Левенска во кежуал издание

Денеска како наша инспирација за стил ја имаме актерката Драгана Левенска. Нејзината комбинација на фармерки и кошула со инетресен дезен се тотален моден погодок за кежуал прошетки.