Стил на денот: Ана Николиќ како градски модерен шериф

Откако ослабе повеќе од 20 килограми, српската позната пејачка Ана Николиќ постојано се фотографира во интересни модни парчиња. Често и даваат комплименти за стилот и за вештото комбинирање,а овој пат ни претстави асиметрија и кожа.

Облечена во бел фустан со ситни вертикални линии, Ана дополни со палто од кожа- модификација на познататата „рокерка“ и сето тоа го зачини со шешир и каубојки.

Фото: Инстаграм