Стил на денот: Црни есенски комбинации по примерот на Рита Ора

Популарната пејачка Рита Ора во моментов е во центарот на медиумското внимание поради организирање на роденденска забава кога баш тоа е забрането поради светската пандемија.

Таа важи за девојка со супер стил, а овојпат инспирација ни се нејзините минималистички црни комбинации за есен.