Стил на денот: Данијела Мартиновиќ заносна во целосно црна комбинација

Пејачката Данијела Мартиновиќ покрај гласовните способности, е позната и по нејзиниот одличен стил.

Денес ве инспирираме со нејзина деловна комбинација, која е многу елегантна и шик.