Стил на денот: Елена Велевска во костим кој треба да го има секоја бизнис дама

На почетокот од новата работна недела наша модна инспирација е костимот на Елена Велевска кој треба да го има секоја бизнис дама.

Костимите се одличен моден избор, парче облека со кое нема никогаш да погрешите. Особено ако е во црна боја каков што носи Велевска.


Изглед кој никогаш нема да ве разочара.


Фото: Инстаграм - Елена Велевска