Стил на денот: Гоца Тржан како излезена од серијата „Емили во Париз“

Пејачката Гоца Тржан често знаи да си поигра со стиловите и комбинациите, со што секогаш е различна и впечатлива.

Овој пат се одлучи до своите обожаватели да ја доближи француската мода. Зелената беретка, одлично ја усогласи со светлите тонови на фустанот и мантилот, а целата комбинација ја заогружи со впечатливата марама и портокаловата чанта.

Во оваа комбинација буквално е како излезена од хит серијата „Емили во Париз“.