Стил на денот: Јелена Бачиќ Алимпиќ во супер комбинација за дами во зрелите години

Јелена изгледа одлично на нејзини 52 години. 

Нејзиниот стил е едноставен, но модерен и совршено одговара на нејзината витка линија. Често знае да прави и промени со својата фризура, без разлика дали станува збор за боја или должина. А на својот стил е доследна.

Денес ни е модна инспирација со комбинација во црно од глава до петици која е одлична за дами во позрели години.
Елегантно, минималистички и супер ефективно.