Стил на денот: Ќерката на Мелита Ракичевиќ во капутот на сезоната

Барбара Ракичевиќ, на јавноста позната како водителка на ТВ магазинот „Бекстејџ“ е ќерка на познатата Мелита Ракичевиќ.

Младата Барбара е девојка со едноставен стил, па нејзините есенски комбинации се вистинска инспирација за девојките.

Овојпат го избра капутот на сезоната, односно „teddy“ капут во нежна крем боја.