Стил на денот: Мина Блажев во урбана модна комбинација

Младата пејачка Мина Блажев има едноставен младешки стил. Овојпат е инспирација за нашиот стил на ден со комбинација од деновите поминати на „Макфест“. Браво за нејзиниот избор во кој фармерската јакна е полн погодок. Сосема урбано и со стил!