Стил на денот: Неделно уживање во црвено-бела комбинација

Последниот ден од викендот е наменет за кежуал стилот.

Овој пат комбинацијата на црвената и белата боја се пресудни во комплетирањето на комбинацијата составена од бела кошула и кратко здолниште со впечатлив дезен, влечки, очила за сонце и голема плетена чанта.

Ова е идеална комбинација за на плажа, но нема да погрешите доколку ја носите и на кафе со вашите пријатели.