Стил на денот: Неонско розева за откачен петок

За последниот работен ден од недела ви предлагаме да комбинирате фармерки во светла боја и џемпер оверсајз во неон розева боја за откачен и fancy петок. Целата комбинација дополнета со салонки во неон розева боја би било топ.