Стил на денот: Снеже Велков во ролка и кожени панталони + чизми за секоја пофалба

Снеже Велков е наша инспирација за моден стил денес

Станува збор за нејзината модна комбинација во црна боја која е одлична за мал милион прилики. Може да биде деловна, но и супер избор за вечерно излегување.

Станува збор за црна ролка во комбинација со тренди кожени панталони, како и црно сако. Комбинацијата е заокружена со одлични чевли.