Стил на денот: Среда во долг „oversized“ елек кој мора да го имате оваа сезона

Долгиот елек е дефинитивно парчето кое мора да го имате сезонава. Одлично се комбинира со секој есенски аутфит, а е супер избор затоа што во зима може да го носите со јакна под.

1. Опуштен „стрит стајл лук“

2. Деловна комбинација

3. Елегантен стил