Стил на денот: Топ моделот Катарина Ивановска во најлежерно издание

Каде и да се појави остава трага со својата убавина и грациозност. Сеуште е во топ форма, мајка е на две дечиња и сеуште плени со својот стил. Но овој пат, топ моделот Катарина Ивановска ја гледаме во сосема поинакво светло.

Сосема релаксирано издание, она кога не сте оптоварени од ништо и едноставно носите нешта во кои се чувствувате најудобно. 

Погледнете како тоа изгледа и колку убаво на неа изгледа неотпварен спортски стил:

Фото: Инстаграм