Стил на денот: Викторија Лоба во флуоресцентен фустан

Викторија Лоба го следи трендот на впечатливи парчиња во флуоресцентна боја.Таа за посетата на Санторини избра таков долг фустан на преклоп, а го искомбинира со детали во црна боја.