Street Style of Skopje

Шик вибрации!

Кога едноставноста зрачи со шик вибрации!

Едноставен плетен фустан во пастелни бои  кој ја истакнува фигурата на оваа згодна млада дама, нашата драга Јелена Спенџарска.

Во комбинација со култни потпетици, го доловуваат урбаниот стил на секојдневното носење.

Наша Street Style of Skopje модна инспирација за денес: @jelenaspendzarska