Струмичанката Славица Ангелова го помина баражот на „Ѕвездите на Гранд“: Ќе ја гледаме и во четвртиот круг

Студентката по медицина од Струмица, Славица Ангелова која се натпреварува на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ помина во 4-тиот круг.

Младата талентирана пејачка од жирито во четвртата емисија од третиот круг доби 4 гласа и отиде во бараж, а таму помина со уште шест натпреварувачки.


Таа стокмена од глава до пети се појави на сцената и буквално владееше со неа.


Фото: Инстаграм - Славица Ангелова