(ВИДЕО) Како Бонд девојка: Миа Костова со часовник кој мора да го имате

Водителката Миа Костова е многу креативна на социјалните мрежи. Овојпат таа направи интересно видео, во кое потсетува на девојките од филмовите на Џејмс Бонд.

Така таа го претставува седмиот часовник од колекцијата #SwatchX007, направена во коработка со дизајнерот Suttirat Anne Larlarb, од филмот на Бонд, насловен како „NO TIME TO DIE“.

Уживајте во убавината и софистицираноста на овие прекрасни часовници, кои може да ги купите во онлајн продавниците на Bozinovski watches & jewelry.