(ВИДЕО) Славниот Ентони Хопкинс со оваа снимка направи хаос на социјалните мрежи

Снимката која ја објави познатиот легендарниот оскаровец, Ентони Хопкинс беше вистинско изненадување за неговите многубројни фанови.

Имено, Оскаровецот објави видео на кое ги менува фацијалните експресии, многумина ќе речат, се однесува како да „полудел“. Под видеото Хопкинс напишал:

„Ова се случува само кога работите и воопштпо не се забавувате“. За што се работи , погледнете на видеото тука.