За месец дена овој хороскопски знак го очекуваат изненадувања

Стрелецот го очекуваат изненадувања во периодот кој следи. 

На 13 јули ќе настапи млада месечина во секторот на интимноста и силните емоции, а ќе има и делумно затемнување на сонцето. На овој ден некои стрелци ќе го кажат судбоносното „Да“ или ќе сфатат дека до себе го имаат вистинскиот. Од друга страна, некои стрелци на овој датум може да стават крај на врска која ги задушувала, наместо да им дава простор за „растење“.

Можно е да добиете неочекувана парична сума на 13 јули, кога ќе настапи млада месечина во рак. Тоа може да биде предвреме враќање на заем, наследство или бонус.