Клонови на славни личности: 7 лица со неверојатни сличности

Се вели дека секој човек во светот има личност што толку многу наликува на него, што може да биде негов близнак. Замислете дека сте една од тие личности и толку многу личите како славна личност што дури луѓето ве запираат на улица мислејќи дека сте нивниот омилен актер или пејач.

Ова е точно она што се случува со овие луѓе секој ден, чија сличност со славните е толку неверојатна што се нарекуваат клонови на славните.

Ријана неодамна објави на својот профил фотографија од мало девојче кое е нејзина минијатурна верзија. Самата Ријана изјави дека „скоро и падналал телефонот“ кога ја видела девојката. Како изгледа девојката, но и кои се останатаите 6 славни лица кои имаат „близнаци“ погледнете ги на Хаштаг.мк