20 типови луѓе што ги среќаваме на Фејсбук

Секогаш кога ни е досадно, прегледуваме што има ново на Фејсбук. Но, дали некогаш сте размислувале што говорат за вас фотографиите и останатите објави кои ги споделувате со пријателите? 

Кои се најчестите типови луѓе што таму ги среќаваме одговорот го има HASHTAG.MK