Ако го имате овој број во датумот на раѓање, ве очекува невидена среќа: Во јуни парите и љубовта ќе влезат во вашиот живот

Нумеролозите истакнуваат дека бројките имаат посебна моќ, а секоја има специфична симболика и енергија. Посебно се важни бројките што ги имаме во датумот на раѓање, тие се со нашата судбина и можат да откријат многу за нас, нашиот карактер и патот по кој ни оди животот.

Луѓето кои ги имаат следните бројки во датумот на раѓање имаат исклучителна среќа, а од јуни ги очекуваат големи работи.

Број 9

Одговорни, совесни, сериозни, доверливи луѓе кои не се плашат од тешки задачи и прават се за да ги решат безбедно. Луѓето често ги прашуваат за совет и помош, а тие не остануваат без внимание. Луѓето со овој број имаат брилијантна деловна репутација. Со својата работа тие се способни да заработат солидно богатство. Се чини дека нема ништо што не можат да направат. Овие луѓе се трезвени за секој неуспех, гледајќи на неуспехот како неизбежен дел од животното искуство. Тие знаат да извлечат правилни заклучоци од сопствените грешки и подоцна да имаат корист од нив. Згора на тоа, сите тешкотии и препреки на патот само предизвикуваат возбуда кај нив и ги тераат, без да штедат напор, дефинитивно да го постигнат она што го сакаат.

Број 17

Бројот на мудроста и разумот, кој често преовладува над чувствата. Не случајно луѓето родени на седмиот „среќен“ се навистина секогаш среќни. Сакаат да читаат, подготвени се постојано да учат нешто ново и да го поврзат животот со интелектуалната активност. Тие имаат силен потенцијал во науката и пронајдоците. Љубители на осаменоста, перфекционисти. Нивните негативни особини се тајност, страст за дебата, сарказам, склоност кон изолација, тврдоглавост, раздразливост.

Број 23

Ниту еден друг број нема толку силна енергетска компонента како бројот единаесет. Од детството, тие сами го избираат патот на внатрешен развој и милост. Материјалните вредности се последното нешто за што се грижат, пред сѐ се грижат за својата душа. Таквите луѓе се свесни за моќта на зборовите, па внимателно одмеруваат сè што ќе кажат и никогаш не даваат празен совет и препораки. Навистина, вреди внимателно да се слуша нивното мислење - можете да бидете сигурни дека тие веќе ги процениле сите можни последици од донесување таква одлука. Нивниот внатрешен глас и интуиција се зајакнати и ги водат низ животот.