Ако сте родени на еден од овие датуми, вашата мисија во животот е многу посебна




Луѓе родени на 17-ти

Во претходните животи премногу ја злоупотребивте својата слобода и сега треба да го промените тоа. Склони сте кон несериозно однесување - да лажете, да не ги почитувате другите, да го правите тоа што го сакате. Но, вашата карма е помалку да влегувате во искушенија и да поставите цел која ќе ја следите. Може да биде поврзана со личен развој, развој на бизнисот, учење. Се верува дека имате сила да го промените дури и светот, сè додека се фокусирате на своите цели и ако станете посериозни и смирени.



Претходна страна  Следна страна