Астро феномен кој може целосно да ни ги промени животите: 5 знаци на чија судбина ќе влијае двојната полна месечина

Во текот на летото 2024-та година не очекува двојна полна месечина, астролошки редок феномен кој носи големи и значајни промени

Редок феномен - двојна полна Месечина во Јарец - ќе се случи во летото 2024-та година. Прво, на 22 јуни нè очекува првата полна Месечина во вториот степен на знакот, а на 24 јули – веќе на 30 степени.

5 знаци кои ќе бидат најмногу погодени од двојната полна месечина: 

Овен

Две полни месечини, како молња, ќе го „погодат“ вашиот сектор на вашите цели во животот и статусот. Ова значи дека можете да донесувате одлуки поврзани со статусот на вашата врска (брак и развод), како и каде да ја продолжите вашата кариера. Вашиот владетел во моментите на полна месечина ќе влијае на тоа што ќе се случи. Така, 22 јуни ќе биде во Бик и настаните ќе бидат поврзани со прашањето за финансиите. И по втор пат, на 24 јули, Марс во Близнаци ќе се поврзе со Јупитер, што укажува на патување или тренинг што директно ќе влијае на вашата кариера.

Рак

Прашањата од вашиот личен живот ќе ве загрижуваат цело лето, бидејќи во секторот на партнерот ќе има дури две полни месечини. Можно е прво да изберете една личност, а потоа нешто да се промени и да се предомислите. Згора на тоа, во времето на полна месечина, во вашата карта ќе се формира и аспектот на големиот крст, што значи дека одлуката ќе биде поврзана со вашето место на живеење и статус.

Вага

Полната месечина се појавува во вашата карта во аспект на големиот крст на вашето Сонце, што укажува на тешки настани во семејството. Можете да го промените местото на живеење или ќе има глобално преуредување во ѕидовите на вашиот дом. Ситуацијата може да се однесува и на вашата цел во животот, како целосно да ја преиспитувате насоката на вашата судбина. Исто така, веројатно е дека нешто важно ќе им се случи на вашите родители.

Јарец

Во моментите на полна месечина, со вашиот знак ќе се формира Голем крст, кој зборува за судбоносни одлуки од ваша страна. Најверојатно, ќе одлучите нешто поврзано со односите и местото на живеење, бидејќи големиот крст во овој момент ќе биде во семејниот и недвижниот сектор. Исто така, веројатно е дека во овој момент ќе ви биде важно да добиете некаков документ (пасош, сертификат).

Риби

Во моментите на полна месечина, Сатурн ќе биде во вашиот знак, што значи дека ќе ја почувствувате целосната важност и кармичката природа на настанот. Веројатно најважните работи ќе се случат во вашата околина, од отпуштање цел тим до донесување одлука во врската. На пример, вашиот пријател може да ви ги признае своите чувства, што на крајот многу ќе ги промени вашите планови за иднината. Веројатно на овие датуми можете да дознаете за вашата бременост, бидејќи полната месечина се појавува на оската на децата и љубовта


Извор: glossy.rs