Цеца летово со два концерти во Македонија

Една од најбараните турбо фолк ѕвезди на Балканот единствената Цеца по паузата на настапи поради ковид пандемијата се враќа во Македонија и тоа со два концерти.

Охрид и Пробиштип се градовите кои ќе ја удостојат филк пејачката чии концерти скоро секогаш уриваат рекорди на посетеност.

Цеца во Охрид ќе настапува на 14 август додека во Пробиштип на 21-ви август, за време на Денот на рударите.