Часовник на неделата: Calvin Klein MESMERISE - моден додаток за секоја комбинација

Часовник кој зрачи со елеганција и ќе се вклопи во секоја ваша модна комбинација...

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.


*ПР објава