Часовник на неделата: Иконскиот „Constellation OMEGA“ е сѐ што ѝ треба на една жена

Модел на часовник кој останува доследен на класичниот стил е сѐ што ѝ треба на една жена.

Оваа недела наш предлог е квалитетниот часовник на брендот „OMEGA“ од колекцијата „CONSTELLATION“."Ќе ти ја подарам месечината" е ветување дадено во безброј песни и поеми, а лудо заљубените со сигурност ќе ја потврдат страста на оваа изјава. 
Токму тоа го порачува и колекцијата Consellation која е препознатлива по иконските четири канџи, полумесечина, римски броеви и единствена златна ѕвезда.

Моќниот часовник на OMEGA ќе го забележите и на раката на инфлуенсерката Миа Костова.

 

Овде погледнете го и нашиот избор за часовник на минатата недела.