Часовник на неделата: T- My Lady - функционално парче накит за секој ден!

T- My Lady на Tissot е совршенство на рака - функционално парче накит за секој ден!

Овој часовник со својот суптилен дизајн совршено се прилагодува на сечиј зглоб и е идеален придружник за секој ден.

Часовникот е опремен со автоматско движење на намотување. Оваа верзија на Tissot T-My Lady Automatic се одликува со куполен кристал од сафир и розов бројчаник со дисплеј за датум, на кој вкупно 8 дијаманти ги формираат маркерите за часови во 3, 6, 9 и 12 часот. 

Часовникот доаѓа со два ремени, благодарение на системот за брзо ослободување, ремените може лесно да се менуваат, без алатки.

Дијаметарот на часовникот е 29 mm, механизмот е кварцен, а исто така часовнико е и водоотпорен.

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.

*ПР објава