Часовник на неделата: Tissot LOVELY - женствено парче накит

Tissot LOVELY - автентичен часовник 

Станува збор за моќно парче накит со црвено кожено ремче и едноставен бројчаник, кое мора да го имате.

* кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или онлајн на нивната веб-страна.

Ви предлагаме да погледнете и некои од другите наши предлози за часовници од палетата на Божиновски:

* ПР - објава