Часовник на неделата: Tissot Lovely- малечок дамски часовник во тиркизна боја

Создаден како почит кон малечките дамски часовници Tissot од 60-тите, овој перфектно обликуван часовник со висококвалитетни елементи има стилско квадратно куќиште, фацетирано дебело стакло што го потсетува сопственикот на дијамант и елегантно полирано и сатинирано куќиште. 


*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Часовникот може да го најдете во продавниците на Божиновски или онлајн на нивната веб - страница.

*пр објава