(ФОТО) Бруклин Бекам има нова девојка која наликува на неговата мајка

Бруклин Бекам и официјално повеќе не е „сингл“.  Тој на својот Инстаграм профил објави дека е во врска со Хана Грос. Двојката изгледа прилично заљубено, а според фотографиите кои се најдоа на нејзиниот профил тие веќе подолго време се заедно.

Грос многу наликува на Викторија Бекам, а галеријата ја имате на HASHTAG.MK