(ФОТО) Ќерките на Ели Танасковска се нејзина копија: Убави на мама

Водителката и уредник во културно – уметничката програма на МТВ, Ели Танасковска, е жена која секогаш внимава на својот изглед.

Таа е веќе во 50-тата година од својот живот, и е горда мајка на две ќерки, но и баба на внука.

Имено поголемата Симона, која долги години живее во Канада има ќерка по име Изабела, која судејќи по фотографиите на социјалните мрежи, обожава да се дружи со баба си. 

Помалата ќерка, Леона е во Скопје.

Двете носат гени на мама Ели и навистина наликуваат на познатата водителка.

- Имам среќа што сите мои козметички производи ми ги праќа ќерка ми Симона од Канада и кои се далеку поевтини од кај нас - откри Ели во рубриката „Пред огледало“.