(ФОТО) Македонскиот тим слави: Во Израел навиваше и Катарина Ивановска

По шест години, нашата земја повторно ќе се натпреварува во евровизиското финале. Македонската делегација предводена од Тамара Тодевска слави во Тел Авив, а во Израел за својата блиска другарка навиваше и нашиот познат модел Катарина Ивановска. Низ неколку слики ви ја пренесуваме атмосферата позади камерите.