(ФОТО) Македонските академски граѓани се гушат во сопственото ѓубре кое го „летаат“ низ прозор

„На академските граѓани од студентскиот дом „Пелагонија“ им е тешко ѓубрето да го носат до контејнер па го фрлаат низ прозор“ ...

Вака гласи еден коментар на кој налетавме на социјалните мрежи под кој е постирана фотографија која го покажува токму тоа што се наведува .

Повеќе на Фактор.мк