(ФОТО) Нова модерна нијанса за коса која ќе ја обожавате оваа сезона

Модерна боја за коса? Заборавете на бронзените нијанси бидејќи оваа пролет е посветена на браон тонови.

Новата нијанса која владее на Инстаграм и е вистински тренд е пепелно смеѓа. Смеѓата коса со златни нијанси беше во тренд неколку сезони. Омбре и „балејаж“ се најпопуларни избори кои ги правиме во текот на летото , но светлите нијанси на коса не им одговараат на сите. Затоа е време за нов тренд кој сите бринети ќе го сакаат. Оваа боја комбинира студени, сребрени тонови со браон нијанси.

Инстаграм ни дава многу идеи за боење на косата на овој начин. Најдете ја инспирацијата во оваа галерија.