(ФОТО) Премиерот Зоран Заев со сопругата во Водоча

Премиерот Зоран Заев и неговата сопруга Зорица присуствуваа на божествената литургија во манастирот Водоча кај Струмица.

Целата приказна на ФАКТОР.МК