(ГАЛЕРИЈА) Скопјани се собраа во Градски парк, Филхармонија под отворено небо

Македонската филхармонија и оваа концертната сезона ја завршува со концерти под отворено небо. Вечерва во градскиот парк во Скопје, на концертот насловен: „Ну погоди“, инструменталистите изведуваат музика од цртаните филмови на 60-те и 70-те години од минатиот век.

Фото: Вангел Тануровски