Хороскоп за СРЕДА: Водолијата на крстосница, Вагата пред успешен период

ОВЕН

Се појавува шанса да ги искористите своите капацитети во некој потфат. Размена на идеи, како и интензивен општествен живот. Реципрочна врска со пријателите, во која заемно се чувствувате ценето. Сега имате повеќе време за акција. Има голема можност да се заљубите.

БИК

Убав период во кој ги обновувате старите контакти и ги користите дарбите и уметноста. Го редефинирате начинот на кој се претставувате во светот и многу веројатно ќе дојдете до позиција која ќе ја зголеми вашата самодоверба. 

БЛИЗНАЦИ

Се чини дека колку што повеќе труд вложувате, толку повеќе не ви оди - добивате лоши резултати. Најдобро е да се посветите на учење и истражување, бидејќи тука ќе најдете олеснување. Внимавајте на трошоците, бидејќи постои реална можност за загуба.

БИК

Ова е транзиција и завршување на еден циклус. Сега ги менувате плановите и целите и со употреба на старите таленти, започнувате нова мисија. Сепак, бидете внимателни и ќе откриете дека може да им верувате на пријателите. Ќе имате интересна средба со личност од спротивниот пол.

ЛАВ

Имате потреба за комфор – вежбајте, хранете се добро и водете грижа за своето здравје. Посветете им се на своите потреби, минувајте време во природа и стабилизирајте се. Прифатете го она што не се менува и извлечете лекција од тоа. 

ДЕВИЦА

Не избрзувајте во донесувањето на решенија - на интимен или деловен план - многу е веројатно дека она што ви се нуди е понепрофитабилно отколку што се чини. Тоа важи и за новите врски и пријателства. 

ВАГА

Успешен период, кој може да го растурите со тврдоглавост правејќи грешка и отуѓувајќи се од оние што всушност може да ви помогнат. Бидете толерантни и понудете ги своите услуги. Можна вљубеност. Не играјте си игри и не ризикувајте. Имајте трпение.

ШКОРПИЈА

Ги користите знаењето и старите искуства и се здобивате со позиција да ги изразите своите таленти и чувства. Наоѓате ново значење во животот и сега сè има смисла. Некој од вашето минато се враќа, а вие се подмладувате, сеќавајќи се на сè. 

СТРЕЛЕЦ

Денешното депресивно расположение бргу ќе испари – не игнорирајте го добриот совет од пријателите и внимавајте на злобниот говор насочен кон другите. Поволен период за уметност и трговија. Не лутете се за она што не се менува. Следува среќа.

ЈАРЕЦ

Фокусирани и ориентирани на постигнување на своите цели, добро го користите влијанието од Месечината во својот знак. Разгледајте ги своите планови и живот - шанси за исполнување на вашите проекти. Продолжете со она што го одолговлекувате.

ВОДОЛИЈА

Се чини дека сте на крстосница, а другите како да се забавуваат со вашата позиција. Послушајте ги што ви одговараат и така ќе знаете како најдобро да постапите. Инволвирајте се во нивните проекти, а вешто скријте ги своите планови. Ќе успеете.

РИБИ

Од есенцијално значење е да внимавате на трошоците, бидејќи би можеле да западнете во неволја. Повеќе аспекти влијаат врз вашата судбина и среќа, затоа е добро да знаете да не се форсирате во ништо. Сега е време за истражување и учење.