Исус среде Белград: Граѓаните шокирани од глетката

Жителите на Нов Белград утринава останаа шокорани од несекојдневна глетка. На една од раскрсниците беше поставена конструкција на Исус Христос, по што веднаш повикале полиција.

Претпоставуваат дека е поставена во текот на ноќта, но за сега не се знае кој тоа го сторил

Полицијата ги прегледува ссобраќајните камери за да го открие сторителот.

Инаку, фигурата на Исус е направена од картон и е поставена на метална конструкција.