Итно ѝ требаме на малата Теодосија: Се бори со тешка болест WILMS тумор

Малата Теодосија има помалку од 4 годинки и се бори со тешката болест WILMS тумор.

По онколошки третман и операција, малата Теодосија мора да продолжи да се лекува во странство за што се потребни финансии од 50 000 евра.

Нејзиното семејство во моментов има потреба од сите хумани граѓани, па доколку сте во можност, донирајте на броевите подолу.