Ја расплака: Татко за за својата ќерка организираше свечено доделување на дипломи

Пандемијата на коронавирус ги промени плановите на луѓето во многу сегменти, а помеѓу тие планови се свечените манифестации за доделување на универзитетските, но и дипломите за завршено средно образование.

Секако, многу студенти и матуранти поради откажувањето на важните настани и церемонии, доделувањето на дипломи и матурските забави, чувствуваат како да пропуштиле еден од најважните моменти во животот. Но, еден татко се погри неговата ќерка да не се чувствува така, пишува BoredPanda.

Детали на ХАШТАГ.МК