Јована Стојменовиќ во модерен фустан со шлиц

Водителката Јована Стојменовиќ е една од нашите најнегувани жени меѓу јавните личности. Со Јована им почнува денот на гледачите на утринската програма „Ја сакам Македонија“ на „Сител“.

Таа овој пат облече модерен фустан со леопард дизајн, чиј ефект го прави и шлицот. Оваа комбинација на водителката одлично ѝ прилега во комбинација со кратките чизми на потпетици.