Ќе бидат поделени 400 посни оброци на сите социјални загрозени категории: „Заедно сме посилни"

На ден 20.04.2022 година во центарот на Скопје (плоштадот на црквата Пресвета Богородица) ќе бидат поделени 400 посни оброци на сите социјални загрозени категории. Настанот има за цел да згрее повеќе срца под мотото „Заедно сме посилни"

Дополнителен повод се Велигденските и Рамазанските пости, како и Меѓународниот ден на волонтерите.

Ве очекуваме сите од 12 -16.30 часот.

На овој настан може да се придружат, да волонтираат и да донираат на лице место и други физички и правни лица.

Настанот е поддржан и е во организација на градинките СВЕТОТ НА КОЛОРЕС и Хуманитарни акции.мк

Svetot na Kolores private kindergarten preschool 

Svetot na Kolores private kindergarten preschool - Aerodrom 

Svetot na Kolores private kindergarten preschool 3