ЌЕ ВИ ЗАБОДАТ НОЖ В ГРБ: Трите женски хороскопски знаци кои си играат со машките срца

Некои од хороскопските знаци сакаат да флертуваат повеќе од природно и да си играат со машките срца. Еве кои три хороскопи се најдоа на врвот на листата. 

1. Близнаци

Вие нема да бидете изненадени што Близнаците се на оваа листа. Тие имаат две лица и дефинитивно не ги прикажуваат и двете во почетокот. Близнаците мразат да бидат сами. Ако паднете на жена Близнаци, бидете внимателни! Не може да се отфрли дека таа има близок пријател, освен тебе. И тие дефинитивно најлесно ќе ви забодат нож в грб! 

2. Вага 

Вагата, исто така, не сака осаменост и секогаш наоѓа начин да биде во нечие срце (и друштво). Тие се многу неодлучни кога станува збор за врски. Тие можеби сакаат да го задржат секој човек со кого се среќаваат. Причините можат да бидат различни, но жената од Вага најчесто е опкружена со мажи кои најмногу ги искористуваат. 

3. Стрелец

Песната "Девојките што сакаат да се забавуваат" е веројатно напишана за девојки од хороскопски знак Стрелец. Тие сакаат да се забавуваат и поминуваат добро време - можеби со многу момчиња. Но, не го прават тоа со лоши намери, во секој случај. Можеби таа ќе ви каже дека едноставно не е подготвена да се сконцентрира на едно место со еден маж. Ништо лично.