Кралицата Елизабета е на дното: Кои се најбогатите монарси во светот?

Морарсите од  Блискиот исток се најбогати, но почнуваат од второто место, а британското кралско семејство не е толку богато колку што мислите…

Кралот на Тајланд, Маха Ваџиралонгкорн е најбогатиот монарх во светот, со богатство проценето на 43 милијарди долари. 

Богаташите во монархијата прочитајте ги Машки магазин.