Лесен рецепт: Направете ги прочуените американски палачинки!

Доколку си љубител на палачинки, сигурно ги имаш пробано сите варијанти на теста, но и филови. Но, дали досега ги имаш пробано прочуените американски палачинки.

Во американските филмови често гледаме дека за појадок се посложуваат оние мали, дебели, меки палачинки, кои најчесто се прелеваат со чоколадо, јаворов сируп или пак мед. Доколку сакате да ги пробате, ова е вистинското време за тоа.


Рецептот на Hashtag.mk