Муабетот „во Скопје веќе нема место за излегување” повеќе не „држи вода‘‘

Муабетот „во Скопје веќе нема место за излегување” повеќе не „држи вода‘‘. 

Овој викенд со Вас се најдобрите бендови на овие простори. 

Петок 10.05.2019- SOUL FOOD и Сабота 11.05.2019 фантастичната Лина Авшар и The Band, со почеток од 21:00 часот ќе ги отсвират за Вас најдобрите соул, џез и поп нумери. 

Дојдете во Амбрела, (поранешно Чао Кафе - ГТЦ), и бидете дел од забавата која ќе Ви ја врати вербата во квалитетниот ноќен живот. 

Резервирајте на 072 800 800