Не, не се работи за Лавот: Припадниците на овој знак се најголеми нарциси, убедени дека никој во ништо не е подобар од нив

Можеби луѓето родени во знакот Лав го сакаат центарот на вниманието, но постои знак во хороскопскиот систем кој е поголем нарцис дури и од нив

На прв поглед, сите нарциси се бескрајно шармантни, но не им треба многу време за да ја откријат својата потемна страна.

Во одредени ситуации покажуваат дека можат да бидат многу нетематски и ладни во односите со другите. Тие се крајно егоцентрични, опседнати со себе, со своите потреби и правила.

Општо се верува дека меѓу хороскопските знаци Лавовите се најнарцисоидни, но ова, велат астролозите, е заблуда.

Тие несомнено уживаат кога сите рефлектори се насочени кон нив и не ги доведуваат во прашање нивните одлуки, но има и поголеми нарциси од нив.

Тоа се Девиците.

Ако прашате некоја Девица, во кое било друштво, искрено да каже кој е најголемиот гениј во собата, тие ќе покажат на себе.

Тие често се покажуваат како одлични лажговци и манипулатори, а добро е познато колку се стремат кон совршенство. Во ова, тие можат да бидат многу арогантни и убедени дека никој не може да направи ништо подобро од нив.

За нив не е чудно да веруваат дека заслужуваат поголемо признание од другите.


Извор: glossy.rs